Οι συγγραφείς Ελένη Αποστολάτου & Ελευθερία Μαυρίδου (aka Ellaria Black) μας μιλούν για τους ''Κανόνες του Δράκου''


ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ (Ellaria Black)

Οι δημιουργοί συστήνονται...κι οι συγγραφείς Ελένη Αποστολάτου & Ελευθερία Μαυρίδου (aka Ellaria Black) μας μιλούν για τους ''Κανόνες του Δράκου''

Γράφει η Ellaria Black

Χαίρετε! Είμαστε οι συγγραφείς Ελευθερία Μαυρίδου και Ελένη Αποστολάτου, δύο φίλες οι οποίες ενώθηκαν ακόμα περισσότερο μέσα από την αγάπη τους για τη συγγραφή. Ξεκινήσαμε να δημοσιεύουμε τις ιστορίες μας στην παγκόσμια λογοτεχνική πλατφόρμα: Wattpad, το 2019. Έκτοτε έχουμε συγγράψει αρκετά μυθιστορήματα και διηγήματα.

Η έκδοση του πρώτου έντυπου μυθιστορήματός μας έγινε από τις εκδόσεις Ελκυστής, τον Φεβρουάριο του 2023, και αποτελεί την αρχή της τριλογίας μας με τίτλο: «Οι κανόνες του Δράκου».

Οι κανόνες του Δράκου ανήκουν στο είδος της ερωτικής λογοτεχνίας-mafia/dark romance. Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί τα δύο πρώτα βιβλία-κανόνες, τα οποία μάς ταξιδεύουν στον κόσμο της παρανομίας, της περιπέτειας και του έντονου ερωτισμού. Στο πρώτο μέρος της τριλογίας, ο Τζώρτζης –ο Δράκος– είναι ο αρχηγός της φαμίλιας των Δράκων, που θέλει να εκδικηθεί όσους τον έχουν οδηγήσει στην καταστροφή του. Η αρχή της εκδίκησής του γίνεται με την απαγωγή μιας κοπέλας, που δεν έφταιξε σε τίποτα, της Άννας. Ορμώμενος από τον θυμό και τυφλωμένος από το πέπλο της εξουσίας και της αλαζονείας του, κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και η χρυσή του πολυθρόνα αρχίζει να τρέμει. Οι ίντριγκες και οι δολοπλοκίες εναντίον του παίρνουν τη σκυτάλη και ο μαραθώνιος για επιβίωση τίθεται σε εφαρμογή, με αποτέλεσμα ο θύτης να παίρνει τον ρόλο του θύματος και το θύμα αυτόν του θύτη.

Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας, οι πληγές από το ένοχο παρελθόν αιμορραγούν και τα μυστικά και τα ψέματα μετατρέπονται σ’ ένα ορμητικό ποτάμι που απειλεί να τους πνίξει όλους. Οι ήρωες αυτής της ιστορίας ακροβατούν σε ένα τεντωμένο σκοινί και νέες απειλές διαδέχονται η μία την άλλη. Καινούριες παρουσίες κάνουν την εμφάνισή τους και ταλαντεύονται ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο. Όμως καμία δεν είναι τόσο καινούρια ή αθώα όσο μπορεί να φαίνεται, μιας και όλες τους –με τον έναν ή τον άλλον τρόπο– έχουν συμβάλει στη δημιουργία του ματωμένου παρόντος τους.


Το τρίτο μέρος γράφεται τώρα και θα έρθει για να δώσει απαντήσεις σε ό,τι δεν έχει απαντηθεί στα προηγούμενα, για να λύσει απορίες και για να φέρει ένα οριστικό τέλος στους κανόνες του Δράκου.

Η έμπνευση γι’ αυτήν την ιστορία μάς ήρθε παρατηρώντας του Δράκους της κοινωνίας μας και η ιστορία αυτή γράφτηκε ώστε να μας εμπνεύσει όλους να δουλέψουμε με τους εαυτούς μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους μας.

Το βιβλίο "Οι κανόνες του Δράκου Β΄'' κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελκυστής.


Τις ευχαριστώ πολύ!!!

Με εκτίμηση,

Κυριακή Γανίτη από το blog Vivliovamon







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φλόγες στα Κύματα

Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα Γιώργο Ζάννο

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΖΙ ΠΛΗΓΩΝΕΙ

Ευχές για Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση!!!

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑ