Ο Πρίγκιπας Του Άσγκαρ Και Τα Κρυμμένα Θηρία

Γράφει η Κυριακή Γανίτη
ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Τίτλος: Ο Πρίγκιπας Του Άσγκαρ Και Τα Κρυμμένα Θηρία

Συγγραφέας: Ελένη Μαυρούδη

Ο Οκτώβριος είναι ο κατά εξοχήν μήνας του έτους, που είναι αφιερωμένος στην φανταστική λογοτεχνία καί σε εκείνη των θρίλερ (όχι πως δεν διαβάζουμε ανάλογα βιβλία καί τον υπόλοιπο καιρό), γι'αυτό καί δεν θα μπορούσε να λείπει από τις βιβλιοπροτάσεις μου προς εσάς, τουλάχιστον, ακόμη ένα έργο αυτού του είδους. Διάβασα, λοιπόν, καί σας προτείνω το βιβλίο της συγγραφέως Ελένης Μαυρούδη, με τίτλο ''Ο Πρίγκιπας Του Άσγκαρ Και Τα Κρυμμένα Θηρία", που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Διάνοια. 

''Ο Πρίγκιπας Του Άσγκαρ Και Τα Κρυμμένα Θηρία" είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον βιβλίο φαντασίας που περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά που με ικανοποιούν από την επαφή μου μαζί του. Ένα βιβλίο που θα μας μιλήσει για τη δύναμη της θέλησης που κρύβουμε όλοι κι όλες μέσα μας, την ανάγκη μας για διαφύλαξη της φιλίας, την αξία της αγάπης, αλλά καί τον τρόπο ώστε να ζούμε ασφαλείς σε έναν όμορφο κι ευτυχισμένο κόσμο. Κι όλα αυτά δοσμένα μέσα από την απλή καί κατανοητή γραφή της συγγραφέως που συνδυάζεται αρμονικά με μπόλικη δόση φαντασίας καί μαγείας.

Περιγραφή:

Όλοι σε αυτόν τον κόσμο περιμένουνε έναν ήρωα. Όλοι έχουμε έναν ήρωα. Αλλά συνήθως κανείς δεν τον ξέρει και όταν τον βρει τον φοβάται. Ίσως να φοβάται και ο ίδιος λίγο μέχρι να ανακαλύψει τις δυνάμεις του.
Έτσι λοιπόν εκείνη την ημέρα σε εκείνο το ερειπωμένο σπίτι, και τη νύχτα του Φέοχ ο πρίγκιπας Άσγκαρ ανακάλυψε για πρώτη φορά τη δύναμη του. Το κορμί του έκαιγε, ένιωθε να παίρνει φωτιά από τα σημάδια που χαραζόντουσαν όταν ήθελαν να τον προειδοποιήσουν ή να του δείξουν το επόμενο βήμα. Τα όνειρά του κάθε φορά τον εξαντλούσαν, έμοιαζαν τόσο αληθινά. «Γιατί σε μένα; Είμαι ο μοναδικός ή όχι;»
Όλοι κρύβουμε ένα τέρας μέσα μας, ή καλύτερα ένα ζώο. Αλλά ποιο ζώο είναι έτοιμο να πάρει τη μισή δική του μορφή και τη μισή ανθρώπινη και είναι έτοιμο να πολεμήσει για το καλό του βασιλείου του, για το καλό του λαού του; Οι Μουτάτιο, οι Μπελαναντίρ και οι Αβένκι θα σταθούν στο πλευρό του χρυσού και του μπλε δράκου, οι πάνθηρες, οι τίγρεις και οι λύκοι θα σώσουν τα μαργαριτάρια…
«Μπορεί τελικά να μην είμαι εγώ ο ήρωας, αλλά σίγουρα κάτι είμαι και θα το ανακαλύψω!»

Αναζητήστε το! Καλή ανάγνωση.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάνοια.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ας μιλήσουμε για ''likes'' & ''followers''...

Ας γνωρίσουμε την συγγραφέα Ιορδάνα (Δανάη) Στεργίου

Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα Λάζαρο Μωυσίδη

Όνειρα στη θερμάστρα

Περπατώ ξανά