Ας γνωρίσουμε την συγγραφέα Αλεξάνδρα Τσότσου


Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΤΣΟΥ

Οι δημιουργοί συστήνονται...κι ας γνωρίσουμε την συγγραφέα Αλεξάνδρα Τσότσου

Γράφει η Αλεξάνδρα Τσότσου

Η Τσότσου Αλεξάνδρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.
Σπούδασε σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο Marketing και σήμερα είναι Product Manager στην εταιρεία MDD
WE THINK Co.
Είναι μητέρα ενός αγοριού και λατρεύει να τον παρακολουθεί να κάνει τα δικά του βήματα στην ζωή.
Παράλληλα είναι αρθρογράφος από το 2017 στο μεγαλύτερο αρθρογραφικό portal που υπάρχει στο
www.pillowfights.gr, με τη δική της στήλη @pure_bitch_thoughts

«Τα πιο Ερωτικά μας», συμμετοχή στο e-book εκδόσεις pillowfights.gr το 2017
«Οι τοίχοι έχουν καρδιά», συμμετοχή στο e-book εκδόσεις pillowfights.gr το 2018
«Μάλλον, δε θα έπρεπε» Εκδόσεις Διάνοια, Μάιος 2022
Ανθολόγιο – Του Έρωτα το Κόκκινο, αφιέρωμα στα 100 Χρόνια Σμύρνη, Εκδόσεις Διάνοια, Ιούλιος
2022

Το επίσημο site της συγγραφέως: www.alexandratsotsou.gr

Το βιβλίο ''Ξόρκι: Ο Εντοπισμός'' κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάνοια.


Λίγα λόγια για την πλοκή του βιβλίου

Όταν η Αναστασία έφυγε για σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία, ποτέ της δεν περίμενε πως η ζωή της επιφύλασσε μια δυνατή έκπληξη.
Μια έκπληξη που ήρθε αντιμέτωπη με την ίδια της, την ύπαρξη και τώρα καλείται να ανακαλύψει ποια είναι.
Σε ένα κυνήγι αναζήτησης της αλήθειας, τείνει να χάσει κι αυτά που γνωρίζει. Που ξεκινάει το ψέμα, η αλήθεια, το παραμύθι και η πραγματικότητα. Ανάμεσα στο ομιχλώδες τοπίο, την υγρασία και το gothic σκηνικό, εκείνη ως Ελληνίδα αυτοσαρκάζεται και με τόλμη βυθίζεται ολοένα και πιο πολύ στην μαγεία που την ακολουθεί.
Μια μαγεία, ένα ξόρκι και ένας εντοπισμός που πρέπει να γίνει!
Ένα μυθιστόρημα που μαγεύει και κάθε σελίδα σε συνεπαίρνει γλυκά..

Το οπισθόφυλλο

«Παρέμενε στο σώμα της στην ίδια θέση και έβλεπε τον εαυτό της από τις γωνίες του δωματίου. Κάπου αριστερά είναι ο διακόπτης του δωματίου. Πρέπει να σηκωθεί να τον ανοίξει. Παρακολουθούσε από ψηλά και εμψύχωνε το σώμα της να το κάνει, αλλά, μάταια. Είχε μαγευτεί το πρόσωπό της με εκείνο το λαμπερό στοιχείο έχοντάς την καταβροχθίσει ολοσχερώς. Άλλαξε γωνία και προσπαθούσε να αφυπνίσει το σώμα της.»
Σε μια πόλη της Αγγλίας δύο κορίτσια, δύο φοιτήτριες, η Αντζέλικα και η Αναστασία. Η καθεμία με διαφορετικά χαρακτηριστικά, στόχους και ικανότητες σπουδάζουν στο ίδιο Πανεπιστήμιο και ανακαλύπτουν πότε μαζί και πότε χώρια διάφορες μυστηριώδεις γνώσεις. Ένα μαγαζάκι με περίεργα αντικείμενα και μια ιδιαίτερη ιδιοκτήτρια που γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει και δείχνει. Δύο αγόρια, φοιτητές και μια γάτα.
Ένα απρόσμενο μυστήριο κυνηγητό.
Τελετές μαγείας, παρολίγον πτώματα και μια εξέλιξη που κόβει την ανάσα.

Διαβάστε την κριτική μου για το βιβλίο εδώ: https://vivliovamon.blogspot.com/2024/02/blog-post_23.html

Το βιβλίο ''Μάλλον δεν θα έπρεπε'' κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάνοια.


Οπισθόφυλλο

Μάλλον, δε θα έπρεπε... δηλαδή, πως θα έπρεπε τα συναισθήματα να είναι; Χωράει «πρέπει» σε αυτό που χτυπάει στο στέρνο. Μπορεί κάποιος να το οριοθετήσει;
Και αν αυτός ο κάποιος, βάλει όρια στην καρδιά, καταδυναστεύσει τα θέλω του και τα ρυθμίσει έτσι ώστε να τα λειτουργεί με το πάτημα ενός διακόπτη. Ανάλογα τη διάθεση με αυτόν τον διακόπτη να εξωτερικεύονται και με τον ίδιο διακόπτη να κλείνονται στη δική του ασφάλεια. Γίνεται κάτι τέτοιο; Πως αυτό δεν έχει ανακαλυφθεί ανά τον κόσμο και τώρα σε αυτή την ιστορία ο δικός μας ήρωας , ο Κωνσταντίνος κάνει την ανατροπή.
Είναι εκείνος που όλα τα φώτα είναι πάνω του, η τελειότητα της πειθαρχίας και του αυτοέλεγχου τον εξουσιάζουν. Μια έπαρση για το αύριο, εκείνο που έχει κάνει τη δική του συμφωνία με την ζωή. Γνωρίζει, πολύ καλύτερα από τον καθένα, πως είναι προφασισμένο το δικό του μέλλον και δεν χωράει αμφιβολία πως όλο αυτό παρεκκλίνει από το δικό του πρόγραμμα. Είναι όλα με βάση σχεδίου, γιατί είναι αυτός ο ένας ο μοναδικός που υπάρχει στο βάθρο της ζωής.
Η 'Άλεξ, από την άλλη ένα αφελές νεαρό κορίτσι ακολουθεί την ζωή, εκείνη την όμορφη ροή που θα ξυπνήσει αιφνίδια από το ροζ συννεφάκι. Σε αυτό το συννεφάκι που όλα είναι τέλεια και όμορφα. Υπάρχει εκείνος ο Ιππότης που την θέλει να γίνει η βασίλισσα στο δικό του κάστρο. Εκείνη η πανέμορφη ύπαρξη που άλλη σαν εκείνη δεν υπάρχει στο δικό της παραμυθένιο βασίλειο. Τώρα, θα παντρευτεί τον καλό της και όλα θα έχουν ένα happy end.
Κάπου εδώ, όμως, είναι καιρός να ξυπνήσουν οι ήρωες και να μας πουν τι έγινε σε αυτή την νευραλγική ιστορία που από ένα στιγμιαίο λάθος όλα οδηγήθηκαν στο «κόκκινο». Τα νεύρα, οι ορμόνες, οι συνθήκες ακόμη κι οι υψηλές ταχύτητες ξέφυγαν, τα καντράν έσπασαν και δυο ψυχές παλεύουν να τα βρουν μεταξύ τους.
Ένας έρωτας με πολλά χιλιόμετρα, με ανάσες που κόβονται και ένα άγνωστο μέλλον αν υπάρχει μέλλον.
Αντέχεις, να μάθεις;

Καί τώρα μία είδηση! 

Προσεχώς αναμένεται να κυκλοφορήσει καί το νέο μυθιστόρημα της συγγραφέως (το 3ο κατά σειρά έκδοσης). Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, οπότε μείνετε συντονισμένοι/ες!

Την ευχαριστώ πολύ!!!

Με εκτίμηση,

Κυριακή Γανίτη από το blog Vivliovamon










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ας μιλήσουμε για ''likes'' & ''followers''...

Ας γνωρίσουμε την συγγραφέα Ιορδάνα (Δανάη) Στεργίου

Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα Λάζαρο Μωυσίδη

Η ευτυχία της ανυπαρξίας

Όνειρα στη θερμάστρα