Μόνο εκείνη ξέρει

Γράφει η Κυριακή Γανίτη
ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Τίτλος: Μόνο εκείνη ξέρει

Συγγραφέας: John Emmans

Έχω την καλή τύχη να ''ακολουθώ'' τον συγγραφέα John Emmans απ΄τα πρώτα του λογοτεχνικά βήματα έως καί σήμερα. Η αρχή έγινε με το βιβλίο του ''Αφιερωμένο στον γιο μου'', συνεχίστηκε με το ''Κάτι από μένα'' καί κατέληξε με το ''Μόνο εκείνη ξέρει''. Τρία βιβλία που αποδεικνύουν πως ο συγγραφέας έχει μία πένα αξιόλογη καί εξελίξιμη, που δεν αφήνεται να γίνει έρμαιο των καλών κριτικών, μα εργάζεται ακατάπαυστα πάνω στην πρόοδό του, προσφέροντάς μας βιβλία ποιοτικά καί καλογραμμένα που όντως έχουν κάτι να πουν. Όπως, αντιληφθήκατε, η σημερινή μου πρόταση για εσάς είναι το νέο του βιβλίο, με τίτλο ''Μόνο εκείνη ξέρει'', το οποίο κυκλοφόρησε προσφάτως από τις εκδόσεις Γράφημα. Ένα μυθιστόρημα που διαφέρει από τα προηγούμενά του, καθώς κινείται στο είδος του ψυχολογικού θρίλερ. Ένα μυθιστόρημα, μέσω της ιστορίας του οποίου, ο συγγραφέας θίγει σοβαρά ζητήματα που θα μας απασχολήσουν σε ηθικό καί κοινωνικό επίπεδο, μα καί θα μας φέρουν αντιμέτωπους/ες με τους ίδιους μας τους εαυτούς καί τις μύχιες σκέψεις μας... Ένα μυθιστόρημα που το χαρακτηρίζει η ομαλή ροή στον λόγο του συγγραφέα, η επιτρεπτή δόση αγωνίας καί μυστηρίου, οι ανατροπές καί μία γενικότερη αληθοφάνεια που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της...

Περιγραφή:

Βουρβουρού Χαλκιδικής.

Ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα θα αλλάξει για πάντα τις ζωές δυο ανθρώπων και των οικο­γενειών τους. Η μοίρα θα υφάνει μια σπαρακτική ερωτική ιστορία φέρ­νοντάς τους αντιμέτωπους με τη σκληρή πραγματι­κότητα.

Εκείνη, για πρώτη φορά στη ζωή της, συνειδη­το­ποιεί με τον χειρότερο τρόπο πως δεν υπάρχουν όμορφα πριγκιπόπουλα, μήτε το έωλο: «Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». Ο πρώην αγαπη­μέ­νος της παντρεύεται κάποιαν άλλη και η περιουσία της κινδυνεύει να γίνει βο­ρά των τραπεζών.

Εκείνος, προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά την τρα­­γωδία που τον συγκλόνισε, κρατώντας για συ­ντρο­φιά τις αναμνήσεις της αδικοχαμένης συζύγου του που εκείνο το μοιραίο βράδυ του Ιουλίου ένας ασυνείδητος οδηγός τη χτύ­πησε με το αυτοκίνητό του και την παράτησε να αρ­γοπεθαίνει στη μέση του δρό­μου.

Μόνο εκείνη ξέρει την αλήθεια. Θα βρει το κου­ράγιο να την ομολογήσει;

Αναζητήστε το! Καλή ανάγνωση.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γράφημα.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φλόγες στα Κύματα

Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα Γιώργο Ζάννο

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΖΙ ΠΛΗΓΩΝΕΙ

Ευχές για Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση!!!

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑ