Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα Χρήστο Ντιούδη


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΟΥΔΗΣ

Οι δημιουργοί συστήνονται...κι ας γνωρίσουμε τoν συγγραφέα Χρήστο Ντιούδη

Γράφει ο Χρήστος Ντιούδης

Είμαι ο συγγραφέας Χρήστος Ντιούδης και επιτρέψτε μου να σας συστηθώ. Γεννήθηκα το 1985 στην πόλη των Γιαννιτσών του νομού Πέλλας και κατοικώ στην Αθήνα από το 2010 όπου και εργάζομαι ως δημόσιος υπάλληλος. Η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων είναι μια από τις μεγάλες μου αγάπες από τότε που ήμουν μικρός. Το έτος 2013 αποφάσισα να γράψω ένα βιβλίο αφιερωμένο στην αγάπη και στον έρωτα. Έτσι ξεκίνησα να εργάζομαι πάνω στο πρώτο μου βιβλίο το οποίο έχει τον τίτλο το Άγγιγμα του Έρωτα και κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2014. 

Πρόκειται για την ιστορία ενός σχετικά ατίθασου νέου στη ζωή του οποίου έρχονται τα πάνω κάτω όταν βρίσκει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Η ιστορία ξεκινάει το έτος 1997 και σε ολόκληρο το βιβλίο υπάρχει έντονα το άρωμα της παλιάς εποχής όπως μου αρέσει να την αποκαλώ. Της εποχής πριν από την διάδοση του διαδικτύου, των κινητών τηλεφώνων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κτλ. Όσοι έζησαν εκείνες τις εποχές θα θυμηθούν με νοσταλγία τα καρτοτηλέφωνα, τα ραβασάκια, την μουσική και γενικότερα τον παλμό της εποχής. Πέρα από τις δοκιμασίες μέσα από τις οποίες περνάει η αγάπη των πρωταγωνιστών, λαμβάνουν χώρα και εκτενείς νύξεις για την ζωή και για το πόσο εύκολα αυτή αλλάζει ακόμη και με αποφάσεις της μιας στιγμής. Πέρα από την αγάπη των πρωταγωνιστών υπάρχουν και πολλά στοιχεία περιπέτειας και αστυνομικού θρίλερ τα οποία συνδυάζονται με έναν μοναδικό τρόπο. Η αφήγηση λαμβάνει χώρα σε πραγματικό χρόνο και όχι σε παρελθοντικό. Προτιμώ αυτού του είδους την γραφή, ώστε ο αναγνώστης να δημιουργεί τις εικόνες στο μυαλό του και να τις βλέπει να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του σαν να παρακολουθεί ταινία. Τον Οκτώβριο του 2023 το Άγγιγμα του Έρωτα επανακυκλοφόρησε μέσω του εκδοτικού οίκου Bookstars.


Τον Ιούλιο του 2023 κυκλοφόρησε επίσης και το δεύτερο βιβλίο μου με τίτλο του Φωτός ο Φορέας. Πρόκειται για μια ρομαντική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Aν και στην αρχή ξεκινάει ως μια ακόμη καθημερινή ιστορία νεανικού έρωτα, στη συνέχεια εξελίσσεται σε κάτι πολύ πιο βαθύ. Ο Φοίβος ο πρωταγωνιστής της ιστορίας θα κληθεί να μεταβεί σε μια άλλη διάσταση για να σώσει την γυναίκα που αγαπάει. Μέσα από διάφορες καταστάσεις ο Φοίβος θα ανακαλύψει πως ο φίλος είναι τελικά εχθρός και η γυναίκα που αγαπάει δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα δόλωμα. Όταν καταλάβει ποιος πραγματικά είναι και τι ακριβώς οφείλει να κάνει, ένας μεγάλος πόλεμος θα ξεσπάσει. Μονάχα αυτός και η δίδυμη ψυχή του θα καταφέρουν από κοινού να δώσουν ένα οριστικό τέλος στον πόλεμο αυτό και σε όσους άλλους θα μπορούσαν να υπάρξουν. Έρωτας, δράση, περιπέτεια, τρόμος και μια μυστηριακή ατμόσφαιρα συντροφεύουν αυτό το μυθιστόρημα από την αρχή ως το τέλος.


Τον ευχαριστώ πολύ!!!

Με εκτίμηση,

Κυριακή Γανίτη από το blog Vivliovamon





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φλόγες στα Κύματα

Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα Γιώργο Ζάννο

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΖΙ ΠΛΗΓΩΝΕΙ

Ευχές για Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση!!!

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑ