Ας γνωρίσουμε τoν συγγραφέα Πάνο Κανελλόπουλο


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι δημιουργοί συστήνονται...κι ας γνωρίσουμε τoν συγγραφέα Πάνο Κανελλόπουλο

Γράφει ο Πάνος Κανελλόπουλος

Χαίρομαι γνήσια που με φιλοξενείτε σε μια σελίδα, η οποία έχει αφήσει το αποτύπωμά της στις ελληνικές σκέψεις, προτάσεις και δράσεις περί λογοτεχνίας. Εύχομαι να συνεχίσετε να προσφέρετε την αρωγή σας σε έναν χώρο, που δυστυχώς βρίσκεται σε στάδιο συρρίκνωσης. Διαρκώς σε διαρκή πολιορκία από την -νομοτελειακά όλο και πιο ατσούμπαλη- μορφωτική και εκπαιδευτική κατηφόρα της τρέχουσας εποχής.

Αλλά αυτά είναι για άλλη ώρα. 

Όσον αφορά το «Κάποτε»… αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ για σπουδές μεταπτυχιακού κύκλου συνέχισα στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ακολούθως στο Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. 

Στο παρόν, ασχολούμαι με την Λογοτεχνία ως αναγνώστης και ως συγγραφέας. Τόσο από τη μια, όσο και την άλλη σκοπιά βρίσκω τον εαυτό μου περιπλανώμενο στις γειτονιές των θρίλερ. Βρίσκω τόσο καλλιτεχνικό, όσο και επιστημονικό ενδιαφέρον στους παράγοντες που καθιστούν ένα έργο Τέχνης ικανό να αποσταθεροποιήσει -έστω και για δευτερόλεπτα- την ψυχική ισορροπία.

Μιας και δυσκολεύομαι να κατασκευάσω ένα αυτοβιογραφικού τύπου κείμενο, όπως το συγκεκριμένο, θα κλείσω όσο πιο γρήγορα μπορώ με ένα: «Διαβάστε πιο πολύ από χθες και φυσικά… λιγότερο από αύριο».

Τα βιβλία του ''Λήθαργος'' & ''Χάρυβδη'' κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Λυκόφως.



Τον ευχαριστώ πολύ!!!

Με εκτίμηση,

Κυριακή Γανίτη από το blog Vivliovamon








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ας μιλήσουμε για ''likes'' & ''followers''...

Ας γνωρίσουμε την συγγραφέα Ιορδάνα (Δανάη) Στεργίου

Ας γνωρίσουμε την ποιήτρια Μαρία Σταυροπούλου

Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα Λάζαρο Μωυσίδη

Η ευτυχία της ανυπαρξίας