Ζήσε με Αφθονία Χωρίς να Πουλήσεις την Ψυχή σου

Γράφει η Κυριακή Γανίτη
ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Τίτλος: Ζήσε με Αφθονία Χωρίς να Πουλήσεις την Ψυχή σου

Συγγραφέας: Άλαν Κόεν (Alan Cohen)

Ο Άλαν Κόεν είναι ένας συγγραφέας με διεθνή αναγνώριση στον τομέα των βιβλίων πνευματικής αναζήτησης, ευ ζην καί αυτοβελτίωσης. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην χώρα μας, από τις εκδόσεις Ιβίσκος, το βιβλίο του, με τίτλο ''Ζήσε με Αφθονία Χωρίς να Πουλήσεις την Ψυχή σου". Ένα βιβλίο που μου κίνησε το ενδιαφέρον λόγω του τίτλου του. Βλέπετε, πολύ συχνά χρησιμοποιούμε την φράση ''πούλησε μέχρι καί την ψυχή του/της για να αποκτήσει όλα όσα έχει'' για να τονίσουμε τα λεγόμενά μας. Μα όσο το καλοσκέφτομαι, μία απορία τριβιλίζει όλο καί περισσότερο το μυαλό μου, δίχως να με αφήνει σε ησυχία. Άραγε, αξίζει να θυσιάσουμε κάτι τόσο πολύτιμο, όπως η ψυχή μας, ώστε να ζήσουμε μέσα στην αφθονία, που κυρίως μας παρέχουν τα υλικά αγαθά; Μήπως πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας αλλού; Μήπως τελικά η αφθονία προκύπτει από ένα συνδυασμό μεταξύ πνευματικής ισορροπίας καί γαλήνης καί επαγγελματικής σταδιοδρομίας; Σε .όλα αυτά τα ερωτήματα θα μας απαντήσει ο συγγραφέας μέσα από το βιβλίο του, με έναν λόγο απλό, κατανοητό καί βασισμένο σε καθημερινά παραδείγματα.

Περιγραφή:

Μπορείς τελικά να έχεις υλική επιτυχία και ταυτόχρονα να διατηρείς το πνεύμα σου ζωντανό;

Μπορείς να πουλάς δυναμικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου χωρίς να χάσεις την ψυχή σου;

- Καταρρίπτοντας τις 10 βασικές ψευδαισθήσεις που μας εμποδίζουν να συνδέσουμε την πνευματικότητα με την ευημερία,

- Αποκαλύπτοντας τις συμπαντικές αρχές της αφθονίας που λειτουργούν πάντοτε αποτελεσματικά όταν τις εφαρμόζουμε συνειδητά,

- Παραθέτοντας ρεαλιστικά παραδείγματα ατόμων που έχουν συνδυάσει την ψυχική τους άνθιση με την επιτυχία,

- Αντλώντας από σοφές πηγές, όπως το Τάο Τε Κινγκ και τα Μαθήματα Θαυμάτων, ο αγαπημένος συγγραφέας και δάσκαλος Alan Cohen αποδεικνύει ότι η απάντηση είναι εμφατικά ΝΑΙ!

Επιστρατεύοντας τη βαθιά του πνευματική και βιωματική σοφία μάς μαθαίνει πώς και γιατί μπορούμε να απολαμβάνουμε μια σημαντική σταδιοδρομία και οικονομική επιτυχία στη ζωή μας, μένοντας ταυτόχρονα πιστοί στο πάθος και στο κάλεσμα της ψυχής μας για εσωτερική αφύπνιση.

Αναζητήστε το! Καλή ανάγνωση.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιβίσκος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ας μιλήσουμε για ''likes'' & ''followers''...

Ας γνωρίσουμε την συγγραφέα Ιορδάνα (Δανάη) Στεργίου

Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα Λάζαρο Μωυσίδη

Η ευτυχία της ανυπαρξίας

Όνειρα στη θερμάστρα