Από το Μηδέν Φτάσε όπου δεν Μπορείς

Γράφει η Κυριακή Γανίτη

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Τίτλος: Από το Μηδέν Φτάσε όπου δεν Μπορείς

Συγγραφέας: Παναγιώτης Φάσσας

Δεν γινόταν να λείπει από τις φετινές μου προτάσεις προς εσάς,όχι μόνο για την περίοδο των εορτών μα καί για όλη την χρονιά,ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης. Ειδικά,αν έχω ως κριτήριο την αγάπη που δείξατε σε ανάλογες προτάσεις το τελευταίο διάστημα,ήθελα να συμπεριλάβω ακόμα ένα σε αυτήν την άτυπη ''λίστα''. Ο λόγος για το βιβλίο του συγγραφέα Παναγιώτη Φάσσα,με τίτλο ''Από το Μηδέν Φτάσε όπου δεν Μπορείς",που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Ιβίσκος. 

- Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί να αναρωτιόμαστε τί κάνουμε με την ζωή μας;
- Πόσες φορές δεν έχουμε αισθανθεί εγκλωβισμένοι/ες σε διάφορες ψυχοφθόρες καταστάσεις,αλλά δεν κάνουμε το βήμα να αποδεσμευτούμε από αυτές,απλά καί μόνο γιατί έχουμε συνηθίσει καί δεν θέλουμε να βγούμε από την όποια ''ζώνη ασφαλείας'' μας;
- Ποσες φορές δεν έχουμε νιώσει πως δεν είμαστε ικανοί/ες να κάνουμε κάτι χρήσιμο,ή,αυτήν την αίσθηση δεν μας την έχουν μεταδώσει οι γύρω μας;
- Τί είναι,άραγε,αυτό που θα μας κινητοποιήσει ν'αλλάξουμε πορεία ζωής καί επιλογών; Έμπνευση,ή,απόγνωση;

"Από το Μηδέν Φτάσε όπου δεν Μπορείς",όπως προείπα ο τίτλος του βιβλίου. Κι όχι,δεν χρειάζεται να πιάσουμε ''πάτο'',όπως συνηθίζουμε να λέμε,ώστε να βρούμε την δύναμη καί την θέληση για να σηκωθούμε πάλι καί να προχωρήσουμε μπροστά με σιγουριά καί ελπίδα πως όλα μπορούν να βελτιωθούν. Δεν υπάρχει λόγος για να φοβόμαστε. Εάν δεν προσπαθήσουμε,πώς θα αλλάξουμε; Καί στην τελική,αν βρισκόμαστε ήδη στο χείριστο σημείο,δεν υπάρχει περιθώριο μεγαλύτερης αποτυχίας... Οπότε,στο χέρι μας είναι να κάνουμε όσα μπορούμε για να πάμε ένα βήμα παραπέρα,έστω καί σιγά-σιγά. Πιστέψτε με! Η αλλαγή θα είναι εμφανής καί τεράστια από την αρχή. 

Ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης θα μας σώσει; Ας είμαστε ειλικρινείς. Η απάντηση είναι όχι. Καί πάλι δεν μπορώ να το πω με απόλυτη σιγουριά. Ένα ανάλογο βιβλίο δεν παύει να μας βοηθά ώστε να βρούμε τους ενδεδειγμένους τρόπους για να τα καταφέρουμε. Κι αυτό,όχι μόνο απλά διαβάζοντας το βιβλίο καί συμφωνώντας με τα λεγόμενα του συγγραφέα,αλλά εφαρμόζοντας στην πράξη τις όποιες συμβουλές μας δίνονται. Καί ξέρετε ποιοι είναι οι λόγοι που βρήκα το παρόν βιβλίο ενδιαφέρον; Η αμεσότητά του καί το γεγονός πως ο συγγραφέας δεν υποστηρίζει τον ρόλο του ''γκουρού'',μα μιλάει εκ προσωπικής του πείρας καί σκοπός του είναι να βοηθήσει,στον βαθμό που μπορεί,κι άλλους ανθρώπους.

Περιγραφή:

Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείς να κάνεις και να έχεις,
διότι δεν υπάρχει όριο στο ποιος/α μπορείς να γίνεις! 
Κρύβεις απεριόριστο δυναμικό μέσα σου
και ήρθε ο καιρός να το ξεκλειδώσεις

Τελικά γίνεται να φτάσεις από το μηδέν εκεί που νόμιζες ότι δεν μπορείς;

Ναι! Πολλοί είναι οι επιτυχημένοι άνθρωποι που ξεκίνησαν από το δικό τους μηδέν.
Ναι… ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
Πίστεψέ το. Κι εσύ ΜΠΟΡΕΙΣ

Θα αφήσεις τους στόχους, τα όνειρα και το μέλλον σου στην τύχη ή θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να γίνουν πραγματικότητα;

Αν είσαι πράγματι αποφασισμένος, τότε αυτό το βιβλίο θα σου δώσει όλα τα εργαλεία, τις στρατηγικές και τον τρόπο σκέψης που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις!

Φτάσε όπου δεν μπορείς παιδί μου.
Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά και έχασες.
Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες.
                                            Νικόλαος Καζαντζάκης

Το βιβλίο περιέχει 8 δωρεάν βιντεοσκοπημένα σεμινάρια, μέσω Qr Code που θα βρεις στο βιβλίο, για την πληρέστερη κατανόηση και την υποστήριξη των πρακτικών του.

Αναζητήστε το! Καλή ανάγνωση!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιβίσκος.
 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα Γιώργο Ζάννο

Φλόγες στα Κύματα

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΖΙ ΠΛΗΓΩΝΕΙ

Ευχές για Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση!!!

Ας γνωρίσουμε την συγγραφέα Μαρία Κέιτζ