Η τελευταία pole position

Γράφει η Κυριακή Γανίτη
ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Τίτλος: Η τελευταία pole position

Συγγραφέας: Κέλλυ Λαμπρίδου

Είστε λάτρεις του αγωνίσματος της formula 1;
Έχετε ευχηθεί,έστω καί για μία μέρα,να γινόσασταν εσείς ο πιλότος καί να ζούσατε όλη αυτήν την εμπειρία καί τα ανάλογα συναισθήματα;
Έχετε σκεφτεί το πως μπορεί να είναι η ζωή ενός οδηγού της formula 1 εντός κι εκτός της αγωνιστικής πίστας; 
Η ψυχολογία του; 
Η αγάπη του για το εν λόγω άθλημα;
Εάν η απάντησή σας σε όλα τα ανωτέρω ερωτήματα είναι ''ναι'',τότε η σημερινή μου πρόταση βιβλίου είναι για εσάς. Ο λόγος για το βιβλίο της συγγραφέως Κέλλυς Λαμπρίδου,με τίτλο ''Η τελευταία pole position",που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γράφημα. Ένα βιβλίο ευνόητο,οικείο καί γρήγορο,που μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά στους πρωταγωνιστές αυτού του τόσο δημοφιλούς κι αγαπητού αθλήματος.

Περιγραφή:

“Η τελευταία pole position” κάνει λόγο για έναν οδηγό της formula 1. Συγκεκριμένα, εξιστορεί τη ζωή του τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας, τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ η μεγαλύτερη βαρύτητα δίνεται στη σχέση του με τον περίγυρό του -ομάδα, συναθλητές, οικογένεια, συνεργάτες- και ειδικότερα, στο ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με τους δύο κολλητούς φίλους του. Μέσα από διάφορα γεγονότα, παρατηρούμε την εναλλαγή των συναισθημάτων και των απόψεών του καθώς και την εικόνα του “σκληρού” και “παρορμητικού” οδηγού να καταρρέει. Μέσα σε όλα αυτά όμως, η αγάπη του για το συγκεκριμένο άθλημα, δεν παύει να υπάρχει κάθε λεπτό.

Αναζητήστε το! Καλή ανάγνωση.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γράφημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα Γιώργο Ζάννο

Φλόγες στα Κύματα

Ο σύμβουλος του βασιλιά

ΣΤΟ ΧΑΚΙ - Διαβάζοντας βιβλία σύγχρονης ξένης λογοτεχνίας (Μέρος 5ο)

Συνέντευξη με τον συγγραφέα Πάνο Νέζο