Ας γνωρίσουμε την Ellaria Black aka Ελένη Αποστολάτου & Ελευθερία Μαυρίδου


ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ (Ellaria Black)

Οι δημιουργοί συστήνονται...κι ας γνωρίσουμε τις συγγραφείς ''πίσω'' από την Ellaria Black

Γράφει η Ellaria Black

Η Ellaria Black δεν είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο. Είναι -θα έλεγε κανείς- μια πολύπλοκη προσωπικότητα που διαμορφώνεται στον αθέατο κόσμο των ιδεών• μια προσωπικότητα που προκύπτει από δύο διαφορετικές με σάρκα και οστά, που ενώνουν τη φαντασία τους και γεννούν τους δικούς τους κόσμους: Την Ελένη Αποστολάτου και την Ελευθερία Μαυρίδου.
Όλα ξεκίνησαν το 2019. Η καθεμία έγραφε μόνη σε μια παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα, όταν μία κοινή ιδέα πυροδότησε χιλιάδες ακόμα που την ακολούθησαν. Έτσι οι αναγνώστες γνώρισαν την Ellaria Black μέσα από το πρώτο της ολοκληρωμένο μυθιστόρημα, με τίτλο: «Black and White».
Έκτοτε γράφτηκαν πολλές ιστορίες που αγαπήθηκαν, κάνοντας τους αναγνώστες να εκφράσουν κάθε αρνητικό και θετικό τους συναίσθημα, αφού έγιναν ένα με τους ήρωες και «βίωσαν» μαζί τους όλα τα εμπόδια και τις προκλήσεις που οι ίδιοι ή οι γύρω τους δημιούργησαν στις ζωές τους.
Η ίντριγκα, το πάθος, το μυστήριο, το σεξ και ο έρωτας είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τον συγγραφικό της κόσμο, γι’ αυτό και το πρώτο έντυπο βιβλίο της περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω. «Οι κανόνες του Δράκου, πρώτος κανόνας», που αποτελεί την αρχή μιας ανατρεπτικής τριλογίας, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελκυστής.

Το βιβλίο "Οι κανόνες του Δράκου Α’'' κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελκυστής.


Τις ευχαριστώ πολύ!!!

Με εκτίμηση,

Κυριακή Γανίτη από το blog Vivliovamon



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φλόγες στα Κύματα

Ας γνωρίσουμε τον συγγραφέα Γιώργο Ζάννο

Ο σύμβουλος του βασιλιά

Κεφάλαιο: Ghost writer, ή, αλλιώς συγγραφέας-φάντασμα...

ΣΤΟ ΧΑΚΙ - Διαβάζοντας βιβλία σύγχρονης ξένης λογοτεχνίας (Μέρος 5ο)